In Amsterdam vinden onze concerten plaats in de Beurs van de Berlage. De Effectenbeurszaal, die plaats biedt aan 550 comfortabele stoelen was tot voor kort de vaste concert – en repetitielocatie van het Nederlands Philharmonisch Orkest.

De Beurs van Berlage is goed bereikbaar, NS Station Amsterdam Centraal (tevens bus, tram, metro) en de parkeergarage Bijenkorf liggen op loopafstand. De kassa en ingang van de Effectenbeurszaal bevinden zich bij de publieksingang aan Damrak 243.

Kijk voor meer informatie over de Beurs van Berlage en de bereikbaarheid op www.beursvanberlage.nl.

Midden in het Haagse centrum ligt de historische Nieuwe Kerk, schuin tegenover het stadhuis en naast de theaters aan het Spui. Tegenover de kerk verrijst de komende jaren een nieuw cultuurcomplex dat de nieuwe thuisbasis wordt van het Koninklijk Conservatorium, het Residentie Orkest en het Nederlands Danstheater.

Nieuwe Kerk
Spui 167
2511 BM Den Haag

Routebeschrijving Nieuwe Kerk/Parkeren

Met de auto
Vanaf de A4 en de A12: Op de A4/A12 de borden Den Haag/Voorburg volgen, in Den Haag op de Utrechtsebaan de afslag Centrum 2 (Centrum Route Zuid) kiezen. Bij de stoplichten op straatniveau linksaf slaan (Juliana van Stolberglaan). Deze weg blijven volgen, aan uw rechterhand ligt de parkeergarage Parking Stadhuis. De Nieuwe Kerk bevindt zich aan de overkant van de straat, tegenover het Stadhuis en het Lucent Danstheater.
Vanaf de A44: De Rijksweg en de Leidsestraatweg gaan over in de Benoordenhoutseweg. Sla linksaf de Boslaan op (blijf in de rechterbaan). Rijd door tot aan de Koninklijke Bibliotheek en sla daar rechtsaf. U gaat het Bernardviaduct over. Deze weg blijven volgen. Aan uw rechterhand ligt de parkeergarage Parking Stadhuis.

Parkeren en waardekaarten
Let op! Parkeergarage P1 Spui Centre en Parkeergarage Wijnhaven Centrum zijn gesloten in verband met de bouwwerkzaamheden in het Spuikwartier. Wij raden u aan in Parking Stadhuis (uurtarief 2,20 euro) of Q-Park Veerkaden (1e 60 min 4,- euro, daarna 2,- euro per 30 minuten) te parkeren.
Voor Parking Stadhuis hebben wij waardekaarten bij onze kassa te koop: deze kosten 6,50 euro (prijs tot 1/3/2016) per stuk en vertegenwoordigen een waarde van vier uur parkeren.
Openbaar vervoer
Tram: Lijn 1, 2, 3, 4, 6, 9, 10, 15, 16 (halte Bierkade/stadhuis).
Bus: Aan het Spui en in de nabijheid van het Spui stoppen de buslijnen 18, 22, 24 en de nachtbussen.
Trein: Den Haag Centraal en Hollands Spoor liggen op loopafstand (10 á 15 minuten).